Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Háti/mellkasi idegbecsípődésse...

Háti/mellkasi idegbecsípődéssel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy nekem melyik van, de a mellkasom és a hátam is fáj egyben és nagyon megrémít. Kardiológián is voltam, csináltak EKG-t, a szívemmel minden rendben. Olyan másfél hónapja gyógyultam hörghurut gyulladásból, a tüdőmmel sem lehet baj, ezért gyanakszom idegbecsípődésre. Néha rövid ideig tart és elmúlik, máskor éget, szúr, fáj..borzalmas. Egy ismerősöm szerint gyomorsav is okozhatja.

Ha idegcsípődés, akkor mi a teendő?

17 / Lány

2016. ápr. 10. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
hátedzés, gerincferdülésre rákeresel itt, sok módszert írtak
2016. ápr. 10. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Szóval hasraütéssel tippelgetünk. Vagy idegbecsípődés, vagy gyomorsav, vagy izé, de azért kezeljük házilag.

Minek alapján akarod eldönteni? Ha az ismerőseid már ötletelgettek, akkor jönnek az idegenek is?

Megjegyzem, én gyógymasszőrként tanultam némi anatómiát, és mellkasi idegbecsípődéssel még nem találkoztam. A háton azért lehet idegbecsípődés, mert a csigolyáknál lépnek ki az idegek a gerincből, és a csigolyák mozognak. Ha neked mellkasi csigolyáid vannak, akkor te alien vagy.

Fiatal vagy még, hogy barkácsolj a saját testeddel. Én első körben arra gyanakodnék inkább, hogy mégse volt olyan tökéletes az a gyógyulás, vagy visszaestél a hörghurutba. Ez a legvalószínűbb. Menj vissza inkább az orvoshoz, és ha nem találnak semmit, keress több orvost, mert amit ők nem tudnak diagnosztizálni, azt az internet népe sem.

2016. ápr. 10. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a gégéd vagy a gyomrod fáj, azt okozhatja a gyomorsav. A kevés se jó, meg a sok sem. Ki kell vizsgáltatni. Keresd fel az orvosodat, ahova tartozol, és mond el a panaszodat. És ahogy írták, mellkasi idegbecsípődés nincsen is.
2016. ápr. 10. 22:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Bordaközi idegbecsípődés létezik, legalábbis az orvosom ezt mondta, valamint hogy nem tud vele mit kezdeni, tehát úgy vélem ennyi volt, majdcsak fáj továbbra is.

2016. ápr. 12. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Elmúlt?
2019. júl. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!