Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy ölni...

Miért érzem úgy, hogy ölni szeretnék? (komoly)

Figyelt kérdés

Teljesen komoly kérdés, egyáltalán nem csak úgy viccből írom, mert unatkozom. Tényleg.

Régebben is volt ilyen, de akkor nem ennyire súlyos.

Volt egy srác az osztályban, akit gyűlöltem.

Esténként elképzeltem ahogy megölöm mindenki előtt, véresre verem őt.

Ki is terveltem hogy kinyomom a szemét egy körzőheggyel, szerencsére nem tettem meg. Mellette voltam, és már majdnem megtettem, és nem is érdekelt a következmény, nem is gondoltam rá, csak hogy megsértsem egész életére.

Ha elképzelem ahogy megverek valakit pl. képzeletben, akkor ilyen erősebb érzetet érzek, hogy - EZAZ!!

Utóbbi napokban elég ideges voltam, és már a macskáimat is megölném úgy érzem. Szomszéd macskáját, kutyáját simán kinyírnám, de a sajátomét eddig soha nem tudtam volna. De nem engedek az érzéseimnek, és nem fogom bántani őket (a sajátomat).

A buszon is néztem embereket utóbbi napokban, hogy kit lenne jó bántani.

Ezek nem hülye tinis dolgok, hogy jaj gyilkos vagyok de menő, egyáltalán nem poénnak szánom.

Olvastam a pszichopatákról, akiknek hasonlók ehhez, de én nekem vannak érzéseim, meg ilyesmi.

(az osztálytársaim mondták párszor hogy ijesztő, "gyilkos" nézésem van mikor először láttak)

Mit kéne tennem?

Ez miért van, köthető valamihez?

Vegyetek komolyan, és írjatok sok tanácsot.

(Szüleimnek ezeket nem mondom el.)

2016. ápr. 7. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Pszichiater. Ez a megoldas.
2016. ápr. 7. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Kezdd magaddal.Esetleg menj pszichiáterhez és kezeltesd, mert ez már súlyos.Addig is, próbálj értelmes dolgokra gondolni, mert úgy látszik, nincs semmi normális dolog, ami lekötné az agysejtjeid.
2016. ápr. 7. 18:55
 3/12 A kérdező kommentje:

Ez szerinted súlyos? Azt hittem ez még semmiség.

Animáció készítőnek tanulok egyébként, régebben az lekötötte az agyam, de most alig van időm ilyesmire.

2016. ápr. 7. 18:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan az 1. írta. Keress fel egy szakembert. Ember vagy, a testedben kémiai folyamatok zajlanak, melyeket tudatosan nem tudsz az ellenőrzésed alatt tartani. Elképzelhető, hogy egyensúlyvesztés történt, a természetes adagolásában.

Addig, míg rászánod magad, légyszíves végezz valami sportot, legalább 30 perc kemény intenzitással. Heti 3-4 alkalommal. Sok sikert kívánok Neked!

2016. ápr. 7. 18:59
 5/12 A kérdező kommentje:

Szia!

nemrég kezdtem el edzeni itthon, remélem nem lesz velem baj, gondolkodom a pszichiáteren.

Köszi a válaszod!

2016. ápr. 7. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
Bár lehet jobb lenne pszichológus, mert a pszichiáter csak felír valami szar dilibogyót, attól meg még jobban meggárgyúlsz.Annak lehetnek nagyon rossz mellékhatásai és még agresszívvá is tehet, akkor meg ki tudja, mit tennél...Próbálj uralkodni a gondolataidon, esetleg valahogy kompenzálni őket.Például mikor arra gondolsz, jó lenne megölni, akkor kezdd el afelé terelni a gondolataid, hogy valami jót teszel az illetővel, majd meglátod, sokkal jobban fogod érezni magad.Boldogabb leszel.
2016. ápr. 7. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Orvos, orvos, orvos......
2016. ápr. 30. 15:15
 8/12 eznemlényeges ***** válasza:
21%
Nekem is ilyen "hajlamaim" vannak. Én bárkit/ bármilyen élőlényt meglátok, elképzelem hogy ölném meg, s élvezném is azt, és képzeletben élvezem is. Nekem is volt egy személy, akit utáltam, mivel szivatott folyamatosan, az egyik nap el is kezdtem verni, hogy addig verem amíg erőm futja, de az osztálytársaim leállítottak sajnos. Engem nem nagyon zavar ez a hajlam, mivel élvezem. Én megtanultam féken tartani annyira, hogy te tegyek meg nagyobb fizikai bántalmazást.
2016. jún. 5. 21:09
 9/12 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem a dühödet, agressziódat próbáld meg máshol levezetni, ahol senkinek nem árthatsz. Én is ajánlom a sportot. Nem tudom, mit kezdtél sportolni, de valami olyat keress, amivel jól ki tudod fárasztani magad.

Mostanában nekem is voltak gyilkos gondolataim, meg időnként kedvet kaptam ahhoz, hogy valakit megöljek, mindegy, kit, csak tegyem meg, és biztos élvezném. Ma nem is gondoltam semmi ilyesmire, mégis egy "Megölök mindenkit" mondat kicsúszott a számon. Nem tudom, hogy hogyan, azt is épp, hogy észre vettem, hogy ilyet mondtam. De azt is csak akkor, amikor már kimondtam. Mondom, nem is gondoltam gyilkolásra, csak tudat alatt kijött belőlem. Viszont, ma elmentem futni, sikerült magam jól kifárasztani, és, mire hazaértem, teljesen megnyugodtam. A futás jól is esett, és meg is nyugtatott. Le tudtam vezetni a feszültséget, anélkül, hogy bármi rosszat tettem volna.

Tehát, neked is ajánlom a futást, esetleg kosárlabdát, ott is sokat kell futni.

Vagy, ha szeretnéd, akár rajtam is levezetheted ezeket a dolgokat. Mondjuk azért a szememet ne nyomd ki, de megverhetsz, vagy akár meg is ölhetsz.

2016. jún. 5. 21:47
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi degenerált selejt jár ide... Hát nagyon kéne az a rengeteg pszichiátriai intézet... Hogy lett ennyi degenerált agresszív selejt ezen a tetves Földön?!
2016. jún. 7. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!