Szívritmuszavarral milyen sport szabad?
Figyelt kérdés
Heló :)
Szívritmuszavarom van, de szeretnék mozogni, sportolni. Persze nem úgy, mint az állat, csak heti 2-3 alkalommal.
Mit ajánlanátok, amit ilyen szívvel biztonságban csinálhatok?
A kocogáson gondolkodtam, de nem voltam benne biztos, hogy nem e pörget túlságosan. Köszi :)
2016. ápr. 3. 14:08
1/1 anonim válasza:
Pilates vagy joga ( semminek hangzik, de annál több erő kell hozzájuk, fitten tart, az biztos. Joga alatt nem a meditativ halandzsákat értem.)
Meg a neten van egy rakás egyszerű sport. Pl fekudj fekvotámaszban, nyomd ki magad es maradj ugy 5 percig. Az összes hasizmodra hat es garantalt a kockahas. Na egy rakas ilyen gyakorlat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!