Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mert faj edzes utan a fejem?

Stabo mate kérdése:

Mert faj edzes utan a fejem?

Figyelt kérdés
Sziasztok edzesek utan nagyon szokott fajni a fejem es nemtudom mitol. Valaszotokat elore isnkoszonom
2016. márc. 29. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem akkor fáj kimerítő sport után a fejem, ha nem ittam elég vizet, vagy nem ettem eleget.
2016. márc. 29. 23:39
 2/3 anonim válasza:

Biztos azért,mert futás közben felrázódik az agyad,összekeverednek az idegszálak és azt ki kell bontani.Ennyi,látod milyen egyszerű?

Ha meg más edzést végzel,biztos tiltakozik az agyad ellene,kockás inget vesz fel és az szorít annyira,hogy fáj a fejed.

2016. márc. 30. 00:12
 3/3 anonim válasza:
Edzés során gyorsan és kapkodva veszed a levegőt, ezért nem jut elég oxigén az agyadba, aminek a következménye a fejfájás. Velem is csomószor előfordul. Igazából meg kell tanulni lélegezni, az a fontos, hogy próbálj mélyebbeket lélegezni és kicsit ritkábban, ne kapkodd a levegőt. Nagyon nehéz, mert automatikusan lihegni kezdesz, de ha egyszer ráérzel, az energiáidat is jobban be tudod majd osztani és tovább bírod az edzést :)
2016. ápr. 16. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!