Ha neha veres a szekletem, es kicsit faj is, akkor tuti, hogy aranyer?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, h 19 vagyok, lany, es kulfoldon vagyok, egyedul. Vagy legalabbis senki olyan nincs itt, akivel ilyesmirol lehetne beszelni...:S Szoval mostanaban neha faj, ha nagydolgozni kell menni. Neha vert is szoktam latni, ma pl eleg veres volt. Csomot, sebet nem erzek kivulrol. Akkor ez biztos, hogy aranyer? Mit csinaljak? Tudom, hogy orvoshoz kene menni, de... Kinek mondjam? Kitol kerdezzem? :( Nagyon felek, hogy az...:(2010. ápr. 4. 18:16
1/2 anonim válasza:
Lehet belső aranyér (azt nem biztos, hogy érzed), lehet polip is (sajnos meg ennél rosszabb lehetőség is van, de nem kell rögtön erre gondolni). Nekem is volt véres székletem rendszeresen. A vastagbél tükrözésen egy polipot találtak, az okozta. Miután kivették megszűnt a vérzés. Mindenképp el kéne menned orvoshoz vele! 29F
2/2 anonim válasza:
Jól mondja az előző. Legrosszabb esetben, ha egy polip okozza, akkor az pár év múlva átmehet rosszindulatú daganatba, és akkor már jöhet a sztóma (kivezetik a végbeled az oldaladra), kemó és társai és még akkor se biztos a gyógyulás. Ilyen esetben jobb félni, mint megijedni és mindenképp orvoshoz kell menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!