Sűrgős! Nem rég kezdtem tágítani a fülem. Kissé begyulladt, bedagatt, vérzett is. Valaki aki jártas ebben? (Többi lentebb. )
1 nappal ezelőtt vettem újra, egy kicsivel nagyobb méretű csigát. 2mm.
No és az van, hogy lehet megerőltettem ezt a tágítàst. A lényeg hogy ugye most egy kicsit dagadt, fájósabb is. Plusz, ma mikor sikerült teljesen belehúzni, nap végére mikor kivettem, vérezni kezdett. Gennyezni nem gennyezett.
Na a lényeg, hogy megvolt a lefertőtlenítés is. ( természetesen ezt a műveletet kezdet óta csináltam.)
A kérdés az, hogy a tágítót ilyenkor ugye vissza kell rakni, es benne kell hagyni?.
Mert most vissza tettem.
Ok. Értelmetlen a fogalmazásom... De aki megérti s normálisan is tud válaszolni, annak nagyon köszönöm
:-).
Nem érdekel negatív komment.
Ez természetes..Néha akkor is ha nem sietsz.
Tisztitgasd,fertőtlenítsd vedd ki az ékszert had szelőzzön a füled...Pár nap és lemegy a gyulladás:) nekem kb 7-8× fordult elő két fülemen..Mára 30milinél tartok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!