Ha valaki magán laborba elmegy vévételre, azt láthatja a háziorvos, bekerül a kartonodban?
Figyelt kérdés
Ebbe az elektronikus izeba amiben elvileg minden vizsgalatod benne van.2016. márc. 24. 21:48
1/4 Cartilago válasza:
ha ő adta a beutalót és a rendszerük össze van kapcsolva a laborral. Általában az orvos a helyi laborral mindig összeköttetésben áll, de már általában azt a laborodat sem látja, amit mondjuk az urológus írt ki neked.De ha mondjuk a helyi eü kptal össze van kapcsolva, akkor a laborodat nem látja, mert azt 9 jegyű antsz kód alapján küldik, és a beutaló orvoshoz megy vissza. De pl az előbbi példánál maradva az urológus ambuláns leletét lehet, hogy letöltheti,és ha ott pl az urológus hivatkozik a leletedre, hogy mi volt mondjuk az eltérés, azt láthatja..ez így érthető?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen :)
Én arra gondolok hogy szerintem szükséges lenne mondjuk nátrium vizsgálat, de az krvos szerint nem, ezért elmegyek egy magánlaborba, ahol ezt elvégeztetem. Ilyenkor ennek az eredménye meg hogy jártam ott láthatja az orvos? Nem lehet anoim módon?
2016. márc. 24. 22:20
3/4 anonim válasza:
De igen lehet,és ha nem mutatod meg a leletedet, akkor nem fog tudni róla. Egyébként rákérdezel a magánrendelőben a recepción. Nekem nem szokott bekerülni az adatbázisba. Ha külön kéred, akkor semmiképp nem szerez róla tudomást.
4/4 anonim válasza:
hogy a francba kerülne már be az adat az oep rendszerébe?
magándokinál nincs tb kártya bemutatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!