Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tüntessem el a hegeket?

Hogy tüntessem el a hegeket?

Figyelt kérdés

Lassan két éve vagdosom magam, nem túl rendszeresen, az most nem lényeg hogy miért. Eddig csak kicsit, és vékonyakat vágtam, de úgy egy hónapja a kezembe került egy borotva penge is. Gondolom sejtitek mi lett ez után. A hegek a combomon vannak, nagyjából a lábam egy negyedét töltik be.

Körülbelül egy hónaposak, de baromi feltűnőek. Hamarosan itt a jó idő, de nem akarom hogy meglássák, ha esetleg rövid nadrágot veszek fel. Senki sem tud róla. Négy nagyon feltűnő, és mellette sok kisebb van. Ajakírrel, és testápolóval kentem már, de nem sokat segített.

Aki csak lehurrogni akar, az ne írjon semmit, én segítséget kértem, és remélem hogy kapok is.

2016. márc. 23. 22:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen,és nem is akarom tudni.
2016. márc. 30. 07:28
 12/12 Szofi51 válasza:

Hát, igazából soha nem fognak eltűnni teljesen sajnos:(

Én sudocrem-mel kenegetem, kicsit halványabbak lettek, de nem sokat segít. Esetleg ha felveszel harisnyát nem látszik kevésbé?

2016. máj. 2. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!