Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális ha egy nagyon...

Az normális ha egy nagyon közeli rokon 1 hónap alatt 4szer mondja el ugyanazt a sztorit és nem veszi észre hogy már elmondta előtte 3szor? 40 éves férfi, tudtommal nincsen semmi fogyatékossága.

Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, az exanyós heti szinten csinálta ezt, ráadásul többnyire állatos sztorikkal, amik nem végződtek jól :S
2016. márc. 20. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nagyon érdekli, és sokat foglalkoztatja, akkor igen.

Ha csak "sztorizgat", akkor gáz:S

2016. márc. 20. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Apám is elmondja 100is ugyanazt a sztorit, ès hiába szólok neki, hogy már mondta, meg se hallja. Így énse :D
2016. márc. 20. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rengeteg ilyen ismerősöm van:))) Jobban tudom a sztorikat, mint aki mondja:)
2016. márc. 20. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Még nem kapott rá olyan reakciót, amire várt eredetileg.

Az én sógornőm a számára vicces régmúlt esetekkel van így, minden alkalommal röhögve újra emlegeti és meg is kérdezi ,hogy "emlékeztek?" Nem, nem emlékszünk, még csak tízszer hozta fel, és már elsőre sem volt olyan vicces.

2016. márc. 20. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!