Fiúk! Szerintetek ez az anyajegy gáz? (kép lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy anyajegy a hasamon és nagyon szégyenlem és félek mások előtt fürdöruhában lenni. Légyszi nyilatkozzatok h szerintetek gáz (lányok és fiúk egyaránt) és ha van valami tippetek azt nagyon szivesen fogadom :) /Users/Zizi/Pictures/iPhoto könyvtár.photolibrary/Previews/2016/03/20/20160320-155238/WjpTCqM4TpyjTQ4enXQVkQ/IMG_8852.jpg2016. márc. 20. 15:55
1/18 A kérdező kommentje:
meg tudjátok nyitni a képet?
2016. márc. 20. 15:57
2/18 anonim válasza:
Én nem...mondjuk lány vagyok, de kíváncsi, mert nekem is van egy anyajegyem.:)
4/18 gnoomage válasza:
NemXD De ez most jól esett:D
Gyakorin nem tudsz feltölteni képeket, főleg nem csak úgy, h bemásolod azt, hol van a gépeden a kép:D Fel kell töltened egy képfeltöltő oldalra(pl kepfeltoltes.hu) és az ott lévő direkt letöltési linket bemásolod ide... Úgy már mi is megtudjuk nézni...
5/18 anonim válasza:
Én lány vagyok, de elmondom, ha feltöltöd egy képmegosztó oldalra.
6/18 A kérdező kommentje:
remélem mostmár sikerül :D csak ha megkerhetlek ne nagyon szóljatok le max tanacsokat adjatok mert eléggé kellemetlen már igy is és nem akarom h még jobban csökkenjen az önbecsülésem köszi :)
2016. márc. 20. 17:08
7/18 A kérdező kommentje:
amugy bocsi az ékezet hibákért csak Szlovákiában élek és nincs a billentyűzeten minden ékezet am 15/L
2016. márc. 20. 17:09
8/18 Emberek válasza:
Engem aztán nem zavarna. Rajtam is elég sok van, és van egy-két nagyobb is viszonylag feltűnő helyen. Én ezt a sex appeal-nek tudnám be ;)
9/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2016. márc. 20. 17:27
10/18 anonim válasza:
Jé, nekem kb. ugyanitt van:)
Ne félj, nem zavaró!
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!