Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Amikor nagy wczek sárga lesz...

Amikor nagy wczek sárga lesz a wc papír miért?

Figyelt kérdés

Nagy wczek és amikor kitörlöm "ott" akkor sárga lesz a wc papír

Miért? Előre is köszi

2016. márc. 13. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat most isteneem...nem egyforma a székletünk :D Neked ilyen a színe, azt kész...:D
2016. márc. 13. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha komolyan kérdezed, az epe működésére utal a világos széklet.
2016. márc. 13. 18:29
 3/7 A kérdező kommentje:

A kérdés komoly,és azért tettem fel mert eddig nem volt ilyen

Köszönöm a választ!

2016. márc. 13. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
és rohadt nehéz tisztára törölni?
2016. márc. 13. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Kitörölhetetlen fenék, aranyér?

Egy ideje reggeli wczés után kb azt tapasztalom hogy elég sok marad vissza a végbélnyilás környékén és rengeteg wc papirt kell elhasználni hogy tiszta legyek, itthon még csak ennyi a gond de máshol ha rákényszerülök a wcre azt hiszik szerintem hogy lopom a papirt, jöhetne az hogy zuhanyozzam le meg hogy bidé egyikre idöm másikra pénzem nincs de, igazából nem a kezelés az ok érdekelne. Aranyerem nincs szerintem mert amugy semmi tünet, csak ha véletlen sietek bent marad egy két csepp ami egy idö után maró égö érzést vált ki. Egyszer mondtam az orvosnak más emésztési gonddal voltam nála, de mintha meg se halotta volna ezt a kellemetlenséget. Vagyis ez kellemetlenség vagy betegség vagy micsoda???

2016. márc. 13. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Használj popsikenőcsöt, mikor tisztára törlöd.

Nem viccként írtam !

2016. márc. 13. 19:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. márc. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!