A méregtelenítő tapaszoknak amit a talpra kell helyezni éjszakára tényleg van hatása? Mitől lesz olyan sötét színe reggelre? Valaki próbálta már?
Figyelt kérdés
2016. márc. 11. 18:01
1/9 anonim válasza:
Én se olvastam el, mert hosszú, csak felületesen, de lényeg, hogy a benne lévő anyag színeződik el nedvesség hatására, nem kell hozzá a te talpad. Természetesen humbug, biznisz, hiszékeny emberek kizsebelésére. Nem kell méregteleníteni, arra van saját májad és veséd.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát eléggé lelomboz amit írtál, de köszi persze. És miért írják akkor, hogy minél több napig használod akkor annál kevésbé fog elszíneződni?
2016. márc. 11. 18:24
3/9 anonim válasza:
Az, hogy azt írják, nem jelenti azt, hogy úgy is fog történni. De addigra már megvetted.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is csak lehúzás, mert a közvetítők jó borsos áron mérik és imént egy kínai üzletben egy csomagot csak fél euróért adták. Ki is próbáltam, el is szineződött, de világosabb nem lett, sem valami csodás javulást nem vettem magamon észre.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megint egy illúzióval kevesebb... Na jó, ez csak vicc volt, de épp a napokban láttam ilyen tapaszt az egyik illatszer boltban és kíváncsi voltam ki, mit tapasztalt a használatával.
2016. márc. 11. 18:55
6/9 anonim válasza:
Az már eleve átverés szagú, hogy a méreganyag mért pont fekete. Ez egy szimbolikus szín, olyan ördögi, miközben az emberből biológiai úton távozó salakanyagok egyáltalán nem feketék.
7/9 anonim válasza:
Mi kipróbátuk családilag és bevált. Én sokkal jobban aludtam és a fejfájásaim ritkultak a 3. hónaptól pedig teljesen megszűntek. Minden hónapban egy kúrát csonálok, 10 napig. Próbáld ki, és ne annak higy aki sose használta ... Nem fogsz a világon olyan terméket találni, amiről ne írnának szkeptikusok rosszat. :)
8/9 anonim válasza:
Én használtam, előszőr én sem hittem benne. Aztán 2 hónap után valóban halványulni kezdett a fekete elszíneződés és szinte teljesen elhalványult, világos szürke lett.
A test izzadáson keresztül is méregtelenít, ezek a tapaszok a benne található anyagokkal csak felgyorsítják és kivonják a mérgeket.
9/9 anonim válasza:
1/8 anonim, akkor a méhméreg fogyasztótapasz is átverés lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!