Melyik krém a legjobb bőrfeszesítő?
Figyelt kérdés
Kinek melyik vált be és kb mennyire feszítette meg?2016. márc. 10. 22:00
1/4 gömbicica válasza:
ha belsőleg hidratált vagy, akkor a bőröd is szép lesz minden drága kemikália nélkül (szerintem )
meg aztán az sem mellékes, hogy milyen idős az ember?
gyanitom 20 alatti vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
nem. 27 és most fogytam és amiatt kéne
2016. márc. 10. 22:09
3/4 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de semelyik krém sem fogja kisimítani a bőrödet, ha nagy mértékben van megnyúlva. Idővel javulni fog a helyzet, de már nagyon sok kísérlet bebizonyította, hogy a krémek nem tudnak csodát tenni.
4/4 gömbicica válasza:
egyszer az arckrémekről hallgattam egy beszélgetést.
ott azt mondták, és tényleg igy van a reklámokban is, hogy a
........ látszatát kelti. szóval addig mig kened az arcod addig tuti, amint nem, jönnek vissza a szarkalábak stb. :(
ha fővárosi vagy:
vegyél két bónuszt mondjuk, aztán próbáld ki.
infraszauna esetleg? itt is irnak róla: [link]
nem ilyet de testvajat már próbáltam. nem éppen bőrfeszesitésre, de kellemes érzés használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!