Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A legjobb barátom holnap...

A legjobb barátom holnap tartja a szülinapját. Hogyan múljon el a lázam holnap estére?

Figyelt kérdés
A problemam a kovetkezo. Kedden elkezdtem picit kohogni, neha ereztem hogy szakad is fel valami. Ittam sok neo citrant es ACC-t, hogy nehogy komolyabban megbetegedjek. Aztan tegnap hazajottem az iskolabol 37.7-es hoemelkedessel, szarul voltam. Ma reggel volt egy 35.5-ös nagyon gyenge hoemelkedesem, mar kezdtem megorulni, hogy elmulik holnapra. Erre ma este 7-kor 39.1-es lázam volt. Azthittem megb*sz az ideg, ugyanis az egyik legjobb baratom holnap tartja a szuletesnapjat egy szorakozohelyen, amin ott kene lennem, es ott is akarok lenni. Na meg amúgy is, ki akarja a hosszuhetvegejet az agyban tolteni? Holnap buli, es szeretnek valami megoldast, hogy hogyan legyek igazabol jobban ilyen rovid idon belul? Nem arra gondolok, hogy lazcsillapito, mert az oke hogy elmulasztja a lazat par orara, de az csak a gyogyszer, kozben ugyan ugy megvan a betegsegem, amivel nem a legjobb otlet a bulizas, alkoholfogyasztas, kimelegedes a tanctol es satobbi. Nagyon jol tudom, hogy a legjobb az lenne, ha kifekudnem ezt az egeszet, de muszaj ott lennem holnap este. Kerlek adjatok valami tanacsot, hogyan uzzem ezt az egeszet ki magambol holnapra! Gyomberteat ajanlottak, az sajnos nincs otthon!
2016. márc. 10. 20:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nem első nap, hanem tegnap este lett ilyen magas lázad, akkor ez már lehet valamilyen szövődmény is, jobb lenne ha orvoshoz mennél, nem szabadna bulizni menni, mert még komolyabb bajod is lehet, ráadásul miért akarod megfertőzni a barátodat szülinapján és a társaság többi tagját?
2016. márc. 11. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!