Kékhajnalka magból, ha meghámozva megeszek kb 300 db-ot, akkor a hatás okozhat maradandó fizikai károsodást?
Leginkább az agyra(agysejtpusztulás), vesére és a májra gyakorolt maradandó károsodásokra gondolok, vagy csupán lecsengenek az LSD-nél tapasztalhatóakhoz hasonló hallucinációk és fiziológiai hatások, és ezzel vége is.
Az LSA mellett pontosan mik még a magvak aktív hatóanyagai és ezek toxicitása milyen szintű?
Egyszer már kipróbáltam 138 db-ot ettem meg héjastul, de nem igazán okozott hallucinációkat, viszont a szívem nagyon gyorsan vert majd 10 órán át, szédelegtem és izzadtam! Okozhat szívmegállást(kamra v. pitvar fibrillációt) is a nagyobb mennyiség? Merjek vele egyáltalán próbálkozni a jövőben?
Kösz a választ.
Várom a további véleményeket, és ha valaki tudja mik a mérgező alkotók kérem írja le, hogy rájuk kereshessek a "gugliban"
Próbálkozz itt, hátha találsz valamit:
Ne egyél meg minden sz*rt amiről hallasz vagy olvasol én is bedőltem a hajni magnak. kétszer próbáltam
Első alkalommal 300 magot ettem:Folyamatos hányinger és hasfájás.
Második alkalommal semmi hála istennek.
Hali!
Nekem bevált a hajnika! Le kell darálni és pl joghurtba beletenni 300 dbtól én már éreztem a hatását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!