Mennyire káros a szivre nézve ha rögtön fürdés után mérem meg a vérnyomásom?
Meleg vizzel tussoltam és miután befejeztem rá pár percre megmértem a vérnyomásom
Nem volt szivritmuszavarom sőt nem érzékelek egyéb mellkasi problémát sem csak kissé szédülök
Nemtudom, hogy ez most idegi alapnak tudható be vagy a szivnek nem tett jót a vérnyomásmérés a fürdés után?
Szerintem nem káros a szívnek, viszont a vérnyomásmérő tájékoztatójában le van írva, milyen körülmények között tudsz valós adathoz jutni. Ez aligha zuhanyzás után van.
Szédülés meg sok mindentől lehet, nem csak vérnyomástól.
igen hát nem feltétlen volt jó ötlet rögtön zuhanyzás után egy pár perccel vérnyomást mérni de mindegy már :/
Idegi alapú problémáim is vannak valószinűsitem, hogy onnan szédülök egyébként
Elégg fáj a nyaki porckorong sérülés, mintha az ember nyakát tüzzel égetnék körülbelül
Rossz pozicióban feküdtem egy pár órán át majd utána éreztem, mitha a nyakamat valami kicsavarta és megégette volna
nem volt műtét csupán rossz fekvési pozició tartósan ezért alakult ki a nyaki fájdalom lehetséges gyulladás miatt de ez is bőven elég volt ahhoz, hogy megtapasztalja az ember a csigolyafájdalmat
(az gondolom meg fájdalom szempontjából meg a triplája amikor eltörik mert igy is eléggé fájt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!