Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cukrosok! Ti minden méréshez...

Cukrosok! Ti minden méréshez új tűt használtok?

Figyelt kérdés
A vérvételi lándzsára gondolok. Ha nem, akkor hány méréshez használtok egyet? Hogy fertőtlenítitek?

2016. márc. 9. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
5-6 mérésenként cserélek lándzsát, nem fertőtlenítek, kezet mosok.
2016. márc. 9. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Én csak néhányszor mérem évente, de eddig még soha nem cseréltem.
2016. márc. 9. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én mindig újat használok mert csak heti 2-szer mérem. Tudsz venni fertőtlenítőt hozzá, fertőtlenítés nélkül nem ajánlott többször használni.
2016. márc. 9. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
A tűt is lekell fertőtleníteni ha többször használod. Mikor vásároltam azt mondta gyógyszerész 2-3 alkalommal használható.
2016. márc. 9. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Dehogy használok minden méréshez új tűt. Az ujjbegyszúróra gondoltál, nem? Én érzésre szoktam, hogy amikor már nem üt rendesen, akkor cserélem.
2016. márc. 9. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
1 hónapba 25 db fogy el kb, ez durván 1000 ft, nem ezen fogok spórolni. Ha naponta többször kéne mérnem, akkor többször használnék fel 1-et.
2016. márc. 9. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Mivel a tűről esetleg bekerülő szenny a csepp vérrel kikerül, ezért a mérésenkénti tűcsere totál felesleges. Ha a lándzsa hegye eltompul, akkor a szúrás fáj. Az meg hiányzik a fenének, ezért érdemes cserélni.
2016. márc. 9. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Rendszeresen letisztítom sebbenzinnel.
2016. máj. 4. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!