Füldugó elhagyása?
Még koleszben kezdtem el használ 5-6 éve, de azóta már úgy hozzászoktam, hogy bár már nem vagyok koleszos, nélküle aludni képtelen vagyok: az első zajra felébredek, de ha csend van is felkelek szinte a semmitől 3 óra után. Az volna kérdésem, hogy aki hosszútávon használd füldugót az alváshoz annak mennyi időbe telt mire normálisan tudott aludni újra a dugók nélkül?
Amúgy azért akarom elhagyni, mert a jobb fülem baromira fáj tőle és ennek nincs konkrét fül-orr gégészeti oka, csupán a füldugó miatt fáj. Ha nem tudok elaludni gyorsan 10-15 percen belül kb, akkor utána már nagyon nyomja és ráfeküdni nem tudok a jobb oldalamra. A bal is elindult a lejtőn... szóval el kéne hagyni, de aludni is kéne. Ha 1 hét alatt rendeződik a helyzet az még kibírható pár óra alvásokkal de többet nem szeretnék.. kinek mik a tapasztalatai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!