Ha valaki sok kávét iszik és még ráadásul energiaitalt iszik rá, lehet valami baja?
Figyelt kérdés
Barátnőm két nagy bögre lefőzött kávét ivott és rá két percre rá még két energiaitalt is. Lesz valami baja vagy nem kell aggódjak?2016. márc. 6. 18:59
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg csak rosszul lesz kicsit, ha nagyon jól bírja a koffeint, akkor még az sem. De azért ezt nem érdemes csinálni, nem értem miért csinálta.
2/3 anonim válasza:
ha hozzászokott már a dózishoz, akkor nem.
de a koffeinfüggőség valószínűsíthető :)
hosszú távon ártalmas, mert vérnyomása is növekedhet idővel, de még a szívét is leterheli.
fúj, az energiaital bűnrossz, én hányingert kapok tőle, a szívem majd kiugrik, még a fogam is belesajdul (de ez zománcprobléma) én mindenkit biztatnék az elhagyására.
3/3 anonim válasza:
nos én egyszer bevettem egyszerre több mint fél doboz koffeintablettát, -az kb 20 erős kávénak felel meg- energiaitallal... utána a wc-n könyörögtem az életemért... még órák múltán is csak mozdulatlanul agonizáltam. életem egyik legrosszabb élménye volt majdnem kiugrott a szíven és az agyam kishijján felrobbant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!