Mindenkinek van alapzaj a fülében?
Sziasztok!
Pár héttel ez előtt lettem figyelmes egy nagyon idegesítő zajra. Utána jártam a dolognak az interneten, és csak rosszakat olvastam róla, így kicsit be is paráztam, hogy hátralevő életemet úgy kell leélnem, hogy ezt a zajt hallom, és még az is lehet, hogy erősebb lesz idővel, amiben aztán megőrülök. Nos, kiderült, hogy ezt a zajt egy elektronikai berendezés okozta, amit ki is kapcsoltam, és így megszűnt a zaj is.
Viszont ezzel jött maga a probléma is: Minden egyes kis zajra felfigyelek most már, és azon izgulok, hogy ez most vajon alapzaj, vagy valami baj van a fülemmel?
Most csak akkor hallok zajt, mikor bent vagyok mondjuk a szobámba, teljesen csönd van, a fülem már kicsit kezd sípolni, annyira csend van. Na ez után kb. 15mp-vel kezdem észrevenni ezt a kis búgó hangot, ami igazából önmagában nem zavaró, de ha ráfigyelek, akkor kicsivel hangosabb lesz. De amint mondjuk felkelek, kimegyek a konyhába, már nem is hallom.
Tehát a kérdésem az:
Mindenkinek van ilyen alapzaj a fülében?
Milyen zajnál érdemes kivizsgáltatni?
szerintem ez hamarosan el fog múlni, szép lassan el fogod felejteni, és már nem fognak feltűnni ezek a zajok
nekem elég hosszú ideig, több évig elég erős búgó szerű hang volt az egyik fülemben, főképp este lett nagyon hangos, aztán egyszer csak elmúlt, mintha sosem lett volna
ami pedig az alapzajt illeti..., hát, szerintem kell lennie valaminek, este én is hallok mindenfélét, de nem tudom eldönteni, hogy most ez a fülemben van, vagy valami okozza
A test működése olyan, hogy van zaja. Úgyhogy valami kis zaj szerintem mindenkinek van, max. nem veszi észre.
Az is köztudott, hogy az embernek néha cseng a füle, na az elég brutális, hangos is tud lenni... Viszont szerencsére nem tartós, legalábbis nálam nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!