Tartós rekedtsége volt már valakinek? 3-4hete folyamatosan rekedt vagyok, semmi más tünet nincsen. (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Volt egy akut garatgyulladásom, ami már másfél hete elmúlt, de a rekedtség még most is megvan. ha sokat beszélek fáj is. A fül-orr-gégész szakorvos csak az akut garatgyulladást állapította meg 2hete, ami ugye azóta megszűnt. Más rendellenességet nem talált. A háziorvos meg le se bagózza a rekedtséget, tegnap voltam nála. Gyógyszert sem adott rá. Már kezdek aggódni. Volt másnál hasonló? Ilyen hosszan tartó rekedtség egyéb tünet nélkül? Mennyi idő alatt múlik ez el? Mivel lehet kezelni?2016. márc. 4. 11:37
1/2 anonim válasza:
Menj vissza a gégészetre ha már ilyen hosszú ideje rekedt vagy. Nekem egyszer volt hosszan tartó rekdtségem és kiderült, hogy reflux okozza.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2016. márc. 4. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!