A wifi rákot okoz?
Figyelt kérdés
Elég sok hasonló hírt hallottam mostanában és hát szinte egész nap a modem közelében vagyok. Ez veszélyes lenne?2016. márc. 3. 20:15
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, ez így megnyugtató.
Csak még a webbetegen is a frászt hozzák az emberre, főleg a hozzászólók.
2016. márc. 3. 20:19
3/12 anonim válasza:
Igen mivel ez is sugároz, ezért hosszútávon rákot okoz.
4/12 anonim válasza:
Az biztos hogy mindenféle sugárzás káros. És egyre több és egyre erősebb sugárzásokkal vesznek már körbe minket a technikai cuccok.
5/12 anonim válasza:
Nem, nem sugároz. Nincs benne semmilyen magátalakulás, ezért nem radioaktív, nem bocsát ki ionizáló sugárzást, tehát nem káros.
Ugyanúgy, ahogy a mikrohullámú sütő sem sugároz.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, de a másik kérdés alatt írja az egyik válaszadó, hogy csak ionizáló sugárzás okoz rákot.
2016. márc. 3. 20:33
7/12 A kérdező kommentje:
Hopsz, akkor már ide is írta. :D
Oké, hát jó a megerősítés. Bocsánat, csak kicsit paranoiás vagyok.
2016. márc. 3. 20:34
8/12 anonim válasza:
Biztos ami biztos. Ha közel ülsz a wifi hez, tekerj a fejedre egy kis alufóliát. Az még senkiben sem merült fel, hogy az alufólia rákot okoz, mert akkor annyi...
9/12 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam a wifit. :D Most tudtam meg, hogy ki lehet kapcsolni a modem hátulján egy gombbal. :)
A számítógéphez amúgy is kábellel van kapcsolva. :)
2016. márc. 3. 20:37
10/12 anonim válasza:
Káros természetesen, minden sugárzás hat a szervezetre, még az agyhullámokra is pl a HAARP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!