Szerintetek az baj hogy fáj mind kettő térdem?
Figyelt kérdés
Igazából már régebben is fájt de elmentem vele az orvoshoz és ő mondta hogy biztos nincsen semmi de egy hónapja fáj ha leguggolok ha futok meg ha fáj miután hajlítom kiegyenesítem és olyan érzés mintha be lenne akadva.Valakinek már volt így? és ha igen mit csinált vele?2016. márc. 1. 22:43
1/7 anonim válasza:
Igen ez a "beakadós" érzés a legrosszabb!
Én gyanakszom arra, hogy a hirtelen testsúly növekedésem miatt fájhatnak a térdeim, de nem biztos.
Szerintem a legjobb lenne, ha elmennék a dokihoz, neked is ezt ajánlom.
2/7 anonim válasza:
Ez a fájdalom az egy pontban van?
Valószínűleg le van válva a porc ami beakad. Fél órás műtét, utána 2-3 hét alatt teljesen rendben a térded.
3/7 anonim válasza:
2-es vagyok...
A beakadós érzés az porcleválás! Mindkét térdem műtötték már porccal.
Székesfehérváron dr Majzik Ernőt ajánlom!
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor el kell mennem az orvoshoz.Ha műtétre kerülne a sor az mennyire fájdalmas?És meddig tartanak bent a korházban?
2016. márc. 2. 22:14
6/7 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy mért fáj mindkettő térdem?A beakadást meg nem tudom ,hogy annak lehet e nevezni de mikor az állkapcsom volt beakadva ugyan ez a rossz érzés volt meg ha be meg ki hajlítom a térdem akkor roppan egyet.
2016. márc. 2. 22:20
7/7 anonim válasza:
Ha ropog a térded, akkor menj orvoshoz, ha valami gond van, akkor időben kell elkezdeni kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!