Sos! Belelegeztem a koromlakklemosot. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen jott le a kormomrol a koromlakk es nagyon sok koromlakklemosot hasznaltam, amit belelegeztem es most erzem, hogy tele van vele az orrom. Azt olvastam mergezes is lehet belole, eleg kaba lettem, de lehet mar csak az almossag mivel ejszaka van. Kinyitottam az ablakot. Mit tegyek még? Lehet belole komoly bajom?2016. márc. 1. 02:29
1/3 anonim válasza:
Már mindegy. De amúgy semmi bajod nem lesz.
2/3 anonim válasza:
Ha azóta benn tartod a levegőt, most már végezz kilégzést.
3/3 anonim válasza:
Egy kis logika: ugye a műkörmösök is naponta használhatnak körömlakklemosót, méghozzá többször is. Ha káros lenne a belélegzése, már régen betiltották volna, és millióknál okozott volna megbetegedéseket.
Az arra érzékenyeknél minimális fejfájást okozhat az intenzív belélegzése, de amint valaki kiszellőzteti a lakást, friss levegővel telítődik a szervezet, azonnal ez a fejfájás is elmúlik.
Ha a fejfájás megmarad, az mástól van és pszichés is lehet.
Ne aggódj, nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!