Mekkora esélyem van külföldön elhelyezkedni 47 éves "kisfiúként", ha csak nemrég végeztem szociális gondozó és ápolói OKJ-s tanfolyamon?
az vicc 1-es
hát nagy igény van főleg idős gondozó-ápolóra Németo-ban. A nyelvben azért el kéne jutni egy társalgási szintre
A 2. válaszadó talált: szeretek poénkodni; könnyebb túlélni a mindennapokat, ha van egy kis humora az embernek...
Mindenesetre mégis ráérzett a leggyorsabb válaszoló arra, hogy nem vagyok egy "jég hátán is megélő" valaki, de elveszett ember sem: a rosszabb tulajdonságaimat simán kompenzálom a jobbakkal.
Ahogy írtam is, a nyelv jobban aggaszt. A hirdetésekben azt látom, hogy szakápolókat még keresnek ugyan minimális nyelvtudással, de a magamfajtát már nem. Arra meg kevés esélyt látok, hogy saját erőből belát6ó időn belül eljutok B1-es szintre. Ha erre tudtok valami okosat, feltétlenül írjatok!
1ébként nem gondoltam ilyen gyors reakciókra, köszönöm az eddigi válaszokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!