Miért van hasmenésem?
Figyelt kérdés
Igazából nem is hasmenés, mert nem kell rohannom a WC-re, de folyékony és fekete-zöld a székletem. A táplálkozásomon nem változtattam, nem vagyok stresszes. 23 vagyok. Gyógyszert sem szedek, csak C vitamit. Nem iszom cukros üdítőt, alkoholt, csak vizet.2016. febr. 29. 19:11
1/6 anonim válasza:
Lány vagy? Nem mostanában fog megjönni? Mit ettél az elmúlt 24 h-ban?
2/6 A kérdező kommentje:
Ez már kb 1 hete tart, semmit nem változtattam az étkezésemen. főleg halat eszem, sushit, zöldségek, Meki, sült krumpli. De eddig is ugyanezt ettem. És van amikor ilyen nyúlós az állaga. Epe?
Lány vagyok és kb 2 hét múlva fog megjönni.
2016. febr. 29. 19:21
4/6 anonim válasza:
Ha ez már egy hete tart, akkor diétázz. Hasfogót nem vettél be? Az is elszínezhet.
5/6 A kérdező kommentje:
Semmit nem vettem be. Semmi gyógyszert. Csak vitamint. ez nem diéta? A Mekit kivéve, lazac, sushi, zöldségek. Kb 10 napja tart.
2016. febr. 29. 19:58
6/6 A kérdező kommentje:
Holnap felhívok egy dokit, ez nagyon nem jó. N ettem lazacot, rizsát, mangót, tökmagot, uborkát és rákot. csakis vizet ittam, ásványvizet, menteset.
2016. febr. 29. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!