Szerinted elmenjek orvoshoz?
Fél éve sokat köhögök, állandó légszomjam van, sokszor fulladok, éjszaka is. Eleinte ez az állapot nem volt állandó, mára viszont igen. Fokozatosan lett egyre rosszabb. Egyre gyengébbnek érzem magam, szinte nincs erőm semmihez. A tüdőm rendben, mert októberben voltam tüdőszűrésen meló miatta.Olyan érzésem van, mintha a szívem állandóan kiszakadni készülne, nyugalmi állapotban is. Egy ideje mérem, a pulzusszám 86 és 107 között van mindig, néha 110, vagy 110-en valahány.
Ugyanakkor azt olvastam a neten, hogy felnőttnél 60-100 közötti érték normális. Félek orvoshoz menni, mert nem akarok a hipochonder kategóriában tetszelegni és táppénzre sem mehetek, mert kirúgnának valamilyen ürügy kapcsán. Soha nem dohányoztam, inni sem iszom. 32 éves nő vagyok. Adnátok tanácsot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!