Csak én látom úgy, hogy az ismerősöm túlspilázza az Amway-t? Miért gondolja azt, hogy annál jobb termék nem is létezik?
Nemrégiben, egy családi vacsora alkalmával megismertem Keresztapám nővérének a barátját, aki egy 50 év körüli férfi.
Teljesen általános dolgokról beszélgettünk vele, amikor is szóba kerültek a szépségápolási termékek, illetve az élelmiszerek.
Ez a férfi azt állította, hogyha egy csepp eszünk lenne, kizárólag Amway-s termékeket vásárolnánk, ugyanis minden, ami a boltban kapható, káros. Megemlítettem, hogy arckrémből Niveát használok, mire ő megjegyezte, hogy a barátnője 100000 ft-os Amway arckrémet használ, ez legalább minőségi! Nagymamám, Anyukám szintén ezt használja, Nekünk bevált, sosem irritálta a bőrünket, ráadásul megfizethető. Amikor kiderült, hogy a húgom Actival vitamint szed, a Bérest is mindenféle szarnak lehordta, aztán pedig, amikor a bioboltokról esett szó, azt állította, az ottani dolgok is rossz minőségűek (Anyukám 1-2 alkalommal vásárolt ott zabitalt, pekándiót.) Nagyapám szerint nem érdemes Rá hallgatni, mert nagyon elvakult, szerinte nem létezik olyan, hogy kizárólag az Amway jó, minden más termék pedig rossz.
Nem mondom, tényleg nem rossz márka, de annyival nem jobb, mint amennyiért eladják, személy szerint sajnálok ennyi pénzt kiadni rá. :S A vitaminjukkal meg voltam elégedve, az öblítőjük viszont nem akkora durranás, mint amennyire beharangozták. Az egyik barátnőm pedig kiütéses lett a krémjüktől.
az mlm egy pitiáner dolog ami azon alapszik, hogy a barátságokat forintosítsa.
Minden termékük szar.
Két Amway-s nő hívott el egy beszélgetésre. Elmondták, a termékük mindenre jó, mint a testi, mind a lelki negatív állapotokra, betegségekre, zavarokra. Arról is beszéltek, itt csak gyógyulások vannak. Aztán barátivá vált a beszélgetésünk. Megemlítettem, az egyik nő jó keveset pihenhet, mert fáradt a tekintete. Azt mondta, már egy ideje alig tud valami miatt aludni és ő sem érti miért. A másik nő túlsúlyos volt. Régóta próbálkozik ilyen-olyan fogyással, de inkább feljönnek a kilók és nem lefelé mennek.....de egy kis idő után mondta, van olyan szer, ami még fogyni is segít.
Amikor rákérdeztem, miért nem használják maguk is a szereket alvászavarra, ha már arra is való és miért nem segít a fogyásban, ha már arra is való X szer, akkor jött egy kis öööö-zés. Na ekkor álltam fel és elköszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!