Hány éves kor alatt szabad edzeni?
Figyelt kérdés
14/F vagyok és elkezdtem egy saját testsúlyos edzéstervet. Szerintetek folytassam tovább? Nem fog kárt tenni az ízületeimben? Olyat is hallottam hogy meg lehet állni a növésben.
Értelmes válaszokat kérek.
2016. febr. 28. 11:39
1/1 anonim válasza:
Saját testsúlyos edzéssel nem lesz bajod, azt se kell túlzásba vinni, meg ne szedj össze minden szart hozzá. Lassabban fogsz fejlődni mivel még növésben vagy, de jó alapot ad, ha később komolyabban is csinálni akarod, addig meg jó formában tart.
A súlyzós edzés nem ajánlott inkább, de ha azt is kicsiben csinálod szerintem azzal se lehet baj, de kockáztatni meg felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!