Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől vannak az emberen...

Mitől vannak az emberen szépséglencsék? És tényleg a korral egyre több lesz? De mitől?

Figyelt kérdés

#szépséglencse
2016. febr. 26. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Ha jól tudom, vmi adenovírusfélétől.
2016. febr. 26. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Szépséglencse???

Életem 34 éve alatt soha nem hallottam még ezt a szót, az micsoda??

2016. febr. 26. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ez az anyajegyeknek egy másik elnevezése.

Nem ismert, hogy mitől alakulnak ki.

2016. febr. 26. 18:49
 4/7 A kérdező kommentje:

De hát ez nem anyajegy igazából, hanem kisebb-nagyobb tényleg kör alakú kis sötétbarna, mondjuk csokoládészínű pötty.

Akárhol lehet, kézen, lábon, láttam arcon is már.

Egész icipici, tűhegynyi is lehet, de láttam 3-4 mm átmérőjűt is.

Voltak időszakok, amikor arcra még műpöttyöket is ragasztottak, mert divat volt.

2016. febr. 26. 19:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem találtam semmit az adenovírusoknál.

De csodálkoznék, ha olyasmi lenne, mert állítólag már a pelenka alatti bőrön is volt 1-2, és amiket ír, hogy az adenovírussal összefügghet, a tüdőgyulladás, szamárköhögés, ilyesmi, csak később következett.

Vagy születhet is valaki adenovírussal, nem tudom.

2016. febr. 26. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Huuu anyukámon is kijött egy csomó ilyen idővel, de ő hisztiocitának hìvja. Teljesen olyan mint egy anyajegy de dudrosabb és nagy.
2016. máj. 20. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem; a szépséglencse sem nem nagy, sem nem dudoros.!

A szépséglencse teljesen lapos, sötétbarna, és a legtöbb ugyan 1-2 mm átmérőjű, és tényleg teljesen kerek, de vannak tűszerűen icipicik is, és néha 4-5 mm átmérőjűek is.

Nem anyajegyszerűek, mert azok világosabb barnák. És az anyajegyek nem teljesen kerekek, nem kis körök.

2016. máj. 20. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!