Mitől vannak az emberen szépséglencsék? És tényleg a korral egyre több lesz? De mitől?
Szépséglencse???
Életem 34 éve alatt soha nem hallottam még ezt a szót, az micsoda??
Én úgy tudom, hogy ez az anyajegyeknek egy másik elnevezése.
Nem ismert, hogy mitől alakulnak ki.
De hát ez nem anyajegy igazából, hanem kisebb-nagyobb tényleg kör alakú kis sötétbarna, mondjuk csokoládészínű pötty.
Akárhol lehet, kézen, lábon, láttam arcon is már.
Egész icipici, tűhegynyi is lehet, de láttam 3-4 mm átmérőjűt is.
Voltak időszakok, amikor arcra még műpöttyöket is ragasztottak, mert divat volt.
Nem találtam semmit az adenovírusoknál.
De csodálkoznék, ha olyasmi lenne, mert állítólag már a pelenka alatti bőrön is volt 1-2, és amiket ír, hogy az adenovírussal összefügghet, a tüdőgyulladás, szamárköhögés, ilyesmi, csak később következett.
Vagy születhet is valaki adenovírussal, nem tudom.
Nem; a szépséglencse sem nem nagy, sem nem dudoros.!
A szépséglencse teljesen lapos, sötétbarna, és a legtöbb ugyan 1-2 mm átmérőjű, és tényleg teljesen kerek, de vannak tűszerűen icipicik is, és néha 4-5 mm átmérőjűek is.
Nem anyajegyszerűek, mert azok világosabb barnák. És az anyajegyek nem teljesen kerekek, nem kis körök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!