Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit érzek a torkomban?

Mit érzek a torkomban?

Figyelt kérdés
valami van a torkom és az orrom között,hátul.valami lerakódás,váladék.sokszor érzem.öklöndözök tőle,és orrból beszélek.se kifújni nem tudom,se sehova nem megy.nagyon zavaró.mi lehet az?és mivel múlna el?ötletek?
2010. márc. 31. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megvannak a manduláid? Lehet, hogy mostani /ha lázas vagy/, vagy régebbi gyulladás maradványa. Menj el orr-fül-gégészhez!
2010. márc. 31. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szia. lehet polip is, es a mandulak is.. menj el dokihoz
2010. márc. 31. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:
kivették a mandulámat,orrmandulámat.az orrmandulámat 3x is.sajna nem tudok dokihoz menni mert nincs rendezve a tb-m.próbáltam az apehnál,de ahhoz hogy fizessem a továbbiakban,visszamenőleg ki kell fizetnem 110 ezer ft-ot.ez pedig nem megy....:-((
2010. márc. 31. 20:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja:nem vagyok lázas,sem beteg.visszatérő gond ez...
2010. márc. 31. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:

A tb-det pedig akkor is rendezni kell, vagy mostantól kezdve nem mész orvoshoz? És ha kórházba kerülsz? Kifizeted a százezreket a kezelésedre?

Most menj magángégészhez, de sós vizes inhalálással vagy recept nélkül kapható váladékoldóval és orrcsöppel próbálkozhatsz.

2010. márc. 31. 21:26
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi.tudom hogy rendeznem kell,de nem megy.magándokira meg főleg nincs pénzem.68 ezret kapok kézhez,abból 30ezer az albi18 ezer a közösköltség,5-6 ezer a rezsi.szóval nem sok marad kajára sem.ha be lennék jelentve ahol dolgozok nem volna gond,bár akkor is rendezni kell visszamenőleg.nehéz ügy ez.....
2010. ápr. 1. 09:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy bejelentve, nyugdíjat se kapsz, meg ugye tb-t se meg táppénzt, receptköteles gyógyszereidre nem kapsz támogatást, ha megbetegszel, semmilyen munkajogi védelem nem illet meg, szóval 68 ezerért ez így nagyon nem jó, keress normális munkát!
2010. ápr. 2. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!