Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elájulhatok attól, ha valaki...

Elájulhatok attól, ha valaki elájul a környezetemben?

Figyelt kérdés
Ez így elég érdekes kérdés, tudom, de nagyon érdekelne. Kb rettegek attól ha valaki a környezetemben rosszul lesz és elájul, nagyon bepánikolok. Egy osztálytársam pedig nem bírja a feleléseket, elkezd stresszelni, nem érzi jól magát és puff..Legutoljára ilyen 1 éve volt, azóta nem feleltették de most már kell neki is mert ez nem mentség és én meg attól félek hogy akkora félelem tör majd rám hogy én is elájulok, bár nem vagyok ájulós típus. Azt olvastam erős félelemtől is megtörténhet. Szerintetek?
2016. febr. 21. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan, mint a hányás, hogy valaki elkezdi, aztán mindenki csinálja. Maximum filmekben, úrinők játsszák meg, akiknek aztán hozzák a repülősót. Tehát a válasz: nem.
2016. febr. 21. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem fog megtörténni. És ne azon gondolkodj ledermedten, hogy ha ő elájul, akkor én is, hanem azon, ha ő elájul, akkor odaszaladok, és segítek neki. Vagyis nyugodtan figyelheted is, felkészülni a segítségnyújtásra.
2016. febr. 21. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem ájulhatsz el attól.
2016. febr. 21. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!