Miért fáj a jobb karom?
Amikor megszülettem meglettem műtve,a nyelőcsőm nem volt kifejlődve. Eddig nem fájt a karom,de most már második napja,hogy a vállamtól egészen a hüvelykujjamig fáj a karom. Ha jobban megszorítok valamit,akkor a hüvelykujjamba hasogat,de van amikor csak állok és a könyökömbe és/vagy a vállamba hasogat. Egy erősen szúró érzést érzek.Gericferdülésem is van,ami miatt kell járnom úszásra meg tornára.Ezt mi okozhatja?
Válaszokat előre is köszönöm
Ui.: Szóltam a szüleimnek is,de orvoshoz nem nagyon szeretnék menni.
Keddenként jártam,de már egy ideje nem járok.
Nem edzek..
sajnos ez lehet elég komoly.
Nyaki gerincsérvtől is lehet. mri vizsgálattal deríthető ki. Sporttal ne terheld, rázd a nyakad, amíg nem derül ki miért.
A gerincferüléstől is lehet.
A gerincferdülésről: mellúszáskor a fejed tedd bele a vízbe, és minden úszásnembe a könyököt hajlítsd be kicsit. Nézz utána hogy kell szabályosan háton, gyorsan. A nagymamás torna nem sokat ér.
9:47-nél mutat pár hátedzést:
https://www.youtube.com/watch?v=IKc6hwPvsHg
Ezt csinálhatod súlyzókkal hason fekve, vagy trx -szel.
Ha rákeresel a street workout hátedzésre, azok is jók. A széles fogású húzódzkodás alap.
Köszönöm
Elmentünk hétfőn orvoshoz,aki adott gyógyszert és nagy a valószínűsége,hogy ízület miatt van ez
ugyanazon a napon ment szét az összes izületed?
Jó h lye az orvos.
De legalább rádtukmált az orvos valami gyógyszert.
De te is, ha nem edzel a gerincferdülés miatt.
Igen,mind egy nap.
Ezt párszor megkaptam emiatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!