Egy gyors segitség! Holnap bördokihoz megyek, és kell valami tipp, amitöl kipirosodik a bör! Help! Help?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 23:22
1/7 anonim válasza:
Süssél tükörtojást, ne félj ahogy az fröcsköli ki a forró olajat, csak oda kell tenned fölé a karod, máris kész a pöttyös égés sérült bőr, ha szerencséd van nagyobb hólyagokkal. Lesz ám azonnal bőrproblémád.
2/7 A kérdező kommentje:
Valamilyen kellemesebb kipirosodásra gondoltam.Szükségem van 1-2 nap szabadra,és már bejelentkeztem bördokihoz.
2010. márc. 30. 23:29
3/7 anonim válasza:
tömény mosószer,gyengébb bőr kipirosodik...
vagy megszurkálok tol/tű heggyel,pár pötty,meg közlöd hogy máskor több szokott lenni...
nekem igaziból van problémám,de mire eljutok dokihoz,mindig eltünik...
sosem kételkedett még egyik se,hogy nem igaz...
4/7 anonim válasza:
Á meg van! allergiás vagy a fenyőfa tűlevelére. Na az nekem nagyon hatásos lenne, mert amikor gallyazom és összeszurkál tele van pöttyökkel mindkét karom.
5/7 anonim válasza:
Smink, vagy csípkedd, dörzsöld meg. Nem egy bonyolult dolog...
6/7 anonim válasza:
dörzsöld meg vmi keményebb kefével, vagy mosogatószívics (friss) dörzsi felével
7/7 anonim válasza:
ja amúgy bőrprobléma miatt nemfogsz pihit kapni, csak egy kenőcsöt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!