Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért ilyen magasak a mostani...

Miért ilyen magasak a mostani gyerekek?

Figyelt kérdés
Azt nem értem, hogy én 13 éves vagyok és épphogy 140 cm, de amikor látom az ELSŐSÖKET akkor ők akkorák, mint én vagy magasabbak! Az osztályban meg mindenki (a fiatalabbak is) kb. 170-180 cm...

2016. febr. 17. 21:24
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én alig 12 évesen 166 cm vagyok :D
2017. júl. 28. 11:36
 12/16 anonim válasza:
Te vagy az alacsony. Én egy évvel fiatalabb vagyok most, mint te voltál akkor (12 vagyok). Én is majdnem 170 cm vagyok. Pontosan 166 :)
2017. júl. 29. 11:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, attól hogy magasabbak, nem lesznek feltétlenül egészségesek.

A mai csecsemők legnagyobb része már nem is anyatejen hanem tápszeren nevelkedik. (A "mai" jelző alatt már az én 18-20 évvel ezelőtt született generációmat is beleértem.) A tápszereket pedig köztudottan telenyomják mindenféle mesterséges adalékokkal, hogy a gyermek minél rövidebb idő alatt minél nagyobb legyen.

Aztán az ételek, amiket egész életükben esznek, szintén befolyásolják a növekedésüket: sokkal több húst, cukrot, vegyszert esznek, mint elődeink. Bögrés leveseken és chipsen élnek. Víz helyett pedig mindenféle agyoncukrozott löttyön élnek. Ezek pedig ugrásszerű növekedést eredményeznek.

Ugyanaz történik az emberekkel, mint amit a nagyüzemekben csinálnak a zöldségekkel.

Nem vízzel, hanem mindenféle adalékkal locsolják a hungarocellbe ültetett paradicsomokat, amitől óriási, vízizű, de még félig éretlen zöldségek lesznek a végeredmény.

Nincs veled semmi baj. Nem a magasságától lesz jó vagy rossz génekkel rendelkező az ember.

2017. júl. 29. 16:43
 14/16 anonim ***** válasza:
+ Sokkal egészségesebb a kertben termelt bio, vízzel locsolt pici paradicsom.
2017. júl. 29. 16:47
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az új válaszokat...persze nem azokat akik ide jöttek hencegni a magasságukkal, ami nem is saját érdekük...

Amúgy most így 14 évesen már megütöm a 150 centit. Most se vagyok égimeszelő de az elmúlt időben sokat nőttem.

2017. júl. 30. 18:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen már 163 cm voltam. Annyi is maradtam, utána már nem nőttem.
2021. márc. 4. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!