Miért ilyen magasak a mostani gyerekek?
Nyugodj meg, attól hogy magasabbak, nem lesznek feltétlenül egészségesek.
A mai csecsemők legnagyobb része már nem is anyatejen hanem tápszeren nevelkedik. (A "mai" jelző alatt már az én 18-20 évvel ezelőtt született generációmat is beleértem.) A tápszereket pedig köztudottan telenyomják mindenféle mesterséges adalékokkal, hogy a gyermek minél rövidebb idő alatt minél nagyobb legyen.
Aztán az ételek, amiket egész életükben esznek, szintén befolyásolják a növekedésüket: sokkal több húst, cukrot, vegyszert esznek, mint elődeink. Bögrés leveseken és chipsen élnek. Víz helyett pedig mindenféle agyoncukrozott löttyön élnek. Ezek pedig ugrásszerű növekedést eredményeznek.
Ugyanaz történik az emberekkel, mint amit a nagyüzemekben csinálnak a zöldségekkel.
Nem vízzel, hanem mindenféle adalékkal locsolják a hungarocellbe ültetett paradicsomokat, amitől óriási, vízizű, de még félig éretlen zöldségek lesznek a végeredmény.
Nincs veled semmi baj. Nem a magasságától lesz jó vagy rossz génekkel rendelkező az ember.
Köszönöm az új válaszokat...persze nem azokat akik ide jöttek hencegni a magasságukkal, ami nem is saját érdekük...
Amúgy most így 14 évesen már megütöm a 150 centit. Most se vagyok égimeszelő de az elmúlt időben sokat nőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!