Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Borzasztóan fáj a lábujjam,...

Borzasztóan fáj a lábujjam, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Tegnap rádőlt a suliban egy pad a nagylábujjamra és iszonyúan fáj. Tegnap egyből elmentünk röntgenre, szerencsére nem tört el, de mára teljesen bekékült az egész, olyan mintha ki lenne lakkozva. Tegnap még nem volt ilyen durva. És nagyon fáj, mert tele van vérrel és ez folyamatosan feszíti, olyan mintha ki akarna durranni az egész. A belső oldalon pedig már kijött a körmöm a körömágyból. És hiába polcolom fel, akkor is lüktet. Mit csináljak vele? Mert hallottam olyat, hogy kiszúrják és akkor kijön a vér és jobb lesz. De azt hol kell pontosan?
2010. márc. 30. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
úgy hogy fogod magad, bemész a zügyeletre és mondod hogy baromira lüktet és hallottál ilyenről. Bár én nem tenném, most gondold el most hogy fáj, aztán hogy fájna ha még furkásznák is akörmöd tetejét és nyomkodnák vele. aztán meg kiszívják az t a vért. inkább próbáld meg hogy jegeled, aztán ha mondjum holnap sem javul utána elmész szívatni. Bár ha nem indokolt úgysem csinálják meg, szóval elmehetsz megmutatni, hátha mondanak rá valamit
2010. márc. 30. 21:49
 2/2 A kérdező kommentje:
elmentem reggel és kiszúrták és mostmár jóóó :D nem fáj:)
2010. márc. 31. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!