Cukorbetegek közül nátha esetén ha felment a vércukorszint, mi a tapasztalatotok a betegség után mennyi időn belül rendeződik vissza? Cukorterhelés esetén mennyi napot érdekes várni a vizsgálattal, ha beteg voltál?
Azt megfigyeltem, ha egy kicsit magasabb, akkor frissebb és energiával telt vagyok.
Amikor nagyon lemegy akkor fáradt és búval vert, kókadozónak érzem magam. Ezt még nem kötöttem össze a náthával. Igaz, már egy ideje nem is nagyon tudom, mi az az igazi nátha. Amióta befogadtam egy vadgalambot, azóta valahogy nem tudok igazán megfázni és megnáthásodni. Pontosabban kicsit elkezd folyni az orrom és kicsit elkezd fájni a torkom, akor beveszek egy aszpirint és elmúlik. legfeljebb aznap beveszek még egyet és elmúlik. Influenzás meg már nagyon sok éve nem voltam. Szerintem a galambnak köszönhetem.Ki jár és a kicsi mikro fertőzések olyanok mint a védőoltás. Ellenállóvá teszik a szervezet, ami ettől állandó kondiban van tartva. A cukrot is egészen jól karban tudom tartani mostanában. Szerintem a kis háziállatkámnak gyógyító hatása van mikrobiológiaia és leki szinten is, ami szintén hozzá járul az immunrendszer jó ellenálló képességéhez. Pedig ki jár az utcára és én meg össze vissza szoktam puszilgatni, úgy imádom. olyan mint ha családtag lenne. Nem úgy viselkedik velünk,. mint egy galamb általában. Inkább olyan mint egy macska aki a család kedvence. Mindig jön utánunk és kiprovokálja, hogy játsszunk vele. Na nem írok már erről annyit.
Az állatokról köztudott, hogy növelik a szervezet ellenálló képességét. Itt egy videó, ahol erről esik szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!