Orrcsepp függő vagyok, és más egyéb problémáim is lehetnek ezzel kapcsolatban. Mik a javaslataitok?
Az első dolog lenne, hogy rohanjak az orvoshoz. De állítólag a helyi orvos borzalmas munkát végez ilyen szempontból.. pénzem pedig sajnos nincs egyenlőre magándokihoz. Ezért is írom le dilemmám.
Orrcsepp függő vagyok, ez 100%. De emelett elképzelhető hogy van orrpolipom, és orrsövény ferdülésem is. Szeretnék leállni róla, mivel gyakorlatilag már több mint 5 éve használom. Korábban naponta többször, mára már csak esténként hogy tudjak aludni. A szaglásom és az íz érzékem eléggé tönkre ment.. Mit tudnátok ajánlani, hogy kezdjem el a gyógyulásom? Nem fogok csöppenteni az orromba, de milyen praktikák vannak amivel tudok segíteni magamon? Ha nem működik, akkor mindenféleképp elmegyek ehhez a rossz dokihoz, de addig megpróbálnám valahogy önkezűleg gyógyítani magam. Ki tudja, lehet tényleg csak az orrcsepp miatt nem kapok levegőt.
ne haragudj, de egyesen hülyeség, hogy erre lettek kitalálva az orrcseppek...
le van írva, hogy hány napig és milyen időközönként kell használni, sokan ezt nem tartják be és használják agyba-főbe, ebből alakul ki a függőség
SZTK-s dokihoz fogok menni elsősorban, ez biztos. Semmi olyanért nem fizetek, ami értelmetlen vagy kétoldalú.
Olvastam sós vizes öblögetést, illetve kamilla teás párologtatást. Ezeket milyen mennyiségben kell használni? (gondolom nem két marék só kell 1 deci vízbe). Mindenhol mást írnak. Jelenleg piszok álmos vagyok, de nem merek lefeküdni mert úgyis csak vergődnék.
1 dl víz? És ebből 1 csepp kell csak, vagy zúdítsam az orromba köhögésig? :)
Pár hónapon belül festjük/takarítjuk stb. a szobámat, remélem jótékony hatással lesz rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!