Masszőr vagyok és sokat masszírozok Flector géllel. Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ez ugyebár gyógyszer és ezt is túl lehet adagolni valószínűleg. És jóval többször és tovább érintkezik a kezemmel, mint ahogy azt az alkalmazásban előírják. Van,hogy egymás után több embernél is használom, így nem sok "pihenő" van köztük.2016. febr. 14. 16:01
1/3 anonim válasza:
Ilyen gyógyszeres bemasszírozásnál illene gumikesztyűt húzni, mert hosszú távon igen, lehet tőle bajod.
2/3 A kérdező kommentje:
Mi bajom leehet tőle?
2016. febr. 14. 20:05
3/3 anonim válasza:
Eleve nem értem miért Flectorral masszírozol?
Ilyen esetben (raumatikus panaszoknál) masszírozz inkább lóbalzsammal (vagy mentás-rozmaringos olajjal), és hívd fel a vendéged figyelmét, hogy két kezelés között kenegesse otthon a problémás testrészeit Ő maga Flectorral!
Ha pedig mégis elkerülhetetlen, akkor vegyél gumikesztyűt, mint ahogyan a fizikoterápiás asszisztensek is teszik, amikor például ultrahangos kezelés esetén közvetítőanyagnak Flectort, vagy más hasonló készítményt használnak!!
Igen a Flector is "gyógyszer", a hatóanyaga a diclofenak, mely - kenőcs esetében - a bőrön keresztül szívódik fel, Túladagolása esetén az allergiás reakciókon túlmenően, akár máj-, vagy vesekárosod is lehetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!