Igaz hogy az osszes, (legalis es illegalis) drognak erszukito hatasa van?
Figyelt kérdés
nem letezik olyan, aminek nincs erszukito hatasa?2016. febr. 13. 21:40
1/7 anonim válasza:
Hát az alkohol kifejezetten tágítja az ereket és a marihuána is.
2/7 A kérdező kommentje:
ez sajnos nem igaz. eros erszukito hatasu sajnos ezek is.
2016. febr. 15. 21:01
3/7 anonim válasza:
Az alkohol tágítja az ereket, nem hiába ajánlja nagyon sok orvos magas vérnyomás esetén. Az is igazolja, hogy az alkohol értágító, hogy mikor lecsapsz két felest, kipirulsz, melegség érzet jár át. A marihuánával ugyan ez a helyzet, ÖNMAGÁBAN. Tágítja az ereket, mivel a vérnyomásod csökken, a szívverésed pedig gyorsul. De ha nekem nem hiszel, google a barátod, keress rá! ;)
4/7 A kérdező kommentje:
hat most utana is jarok mert nekem az orvos mast mondott..
2016. febr. 16. 20:18
5/7 A kérdező kommentje:
ez szerint sajnos nagyon is erszukito a mariska
2016. febr. 16. 20:24
6/7 anonim válasza:
Igen, dohánnyal vegyítve elszívva valóban szűkíti az ereket, ezért írtam önmagában. Tehát nem elszívva, hanem mondjuk sütibe sütve nem szűkíti az ereket, De miért olyan fontos ez? Érszűkületed van?
7/7 A kérdező kommentje:
olyasmi aha
2016. febr. 27. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!