Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért cseng születésem óta a...

Miért cseng születésem óta a fülem?

Figyelt kérdés
Tudom, ciki, de kb 2-3 évvel ezelőttig azt hittem, mindenkinek cseng a füle állandóan. Születésem óta hallom, leginkább este, ha csend van, de igazából bármikor, ha odafigyelek rá, már hallom is. Nem hallok rosszul, ill. nem tudok róla, látszólag minden ok, de mióta az eszemet tudom hallom ezt a magas sípoló hangot. Más is van így? Esetleg orvosnál volt valaki vele? Mi a hivatalos diagnózis?
2016. febr. 12. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
2016. febr. 18. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy már régi, de leírom, hogy én a térdemmel voltam így, hogy azt hittem mindenkinek kifelé mennek a térdkalácsai hajlításkor, nem pedig előre :D amikor meg kiderült hogy ez nem normális akkor nagyot néztem :D
2018. aug. 23. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!