Miért ennyire büdös a fingom?
Az intenzív szagú szellentésnek lehet súlyosabb bélrendszeri oka is, a táplálkozáson kívül-belül.
A helyedben mindenképpen megbeszélném ezt a háziorvossal. Ő valószínűleg kiír laborvizsgálatot és elküldhet gasztroenterológushoz is.
Ha mindig "pöcegödör"-szagú, az nagy valószínűséggel betegségre utal.
azért arra kíváncsi vagyok melyik orvos küld el emiatt laborra, és hogy megdugatnád-e magad emiatt.
Ne idegeskedj,
rossz emésztéssel, puffadással a gyógyszertárt is megpróbálhatod, normaflor
A háziorvos elsődlegesen székletvizsgálatot ír elő, aztán jön a következő lépés.
Azt gondolom, ha baj van, inkább vizsgáltassa ki magát az ember, mintsem akár súlyosabb állapotba kerüljön, mert cikinek érzett valamit vagy egyszerűen nem vette komolyan a tünetet.
Egészségügyis vagyok. Tudom miről beszélek! Itt nem patikaszereket kell először venni, hanem orvoshoz kell fordulni, mert olyat írt le a kérdező, amivel egyértelműen ide kell fordulnia.
Először próbálj ki valami probiotikumot (normaflore stb). lehetséges a bélflórád rossz. ha nem segít, nézz szét az étkezési szokásaidban, ha pl. sok babot, tojást eszel ne lepődj meg :D
ha ez sem segít, javaslom az orvost, nekem is voltak/vannak ilyen problémáim, lehet gyulladásban vannak a beleid, ezt így nem lehet ránézésre megmondani. plusz az orvos ha felír valamit, valószínű olcsóbb,mintha a patikába mész csak úgy vénynélkülit venni.
Nincs olyan, hogy "szarmolekula"! Pláne nem tud "kovalens kötésbe rendeződni".
Ennyi sületlenséget összehalandzsázni...
A bélgáz általában nem szagtalan. Ha feltűnően erős szaga van, az lehet a táplálkozásod miatt, emésztési vagy más egészségügyi probléma miatt is. Ha tartósan fennáll ez az állapot, én mindenképp orvoshoz fordulnék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!