Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetem le a paruresi...

Hogyan győzhetem le a paruresis fóbiát?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy a vizelés, ha hallok magam körül zajokat, főleg emberi beszélgetést. Akkor meg pláne nem, ha körülöttem vannak. Már régóta próbálkozom megoldani ezt a problémát, de egyszerűen nem megy. És hát már rohadtul idegesít. 21 múltam és ezzel élek már tizen akárhány éve. Sajnos úgy néz ki, hogy már nem fogom kinőni...Valami hatásos megoldás létezik az ebből való kigyógyulásra vagy így kell leélnem az életem hátralevő részét?

2016. febr. 9. 12:54
 1/1 anonim ***** válasza:
54%

Pszichoterapeuta tud segíteni ebben és végleges gyógyulásod is lehet!

Tb-re, ingyen is tudsz segítséget kérni a helyi pszichiátriai gondozóban, a helyi kórház pszichiátriai osztályán, az országos ellátottságú - más területen lévő - pszichiátriai klinikákon, de a háziorvos is tud információval szolgálni, hová, kihez mehetnél.

A legjobb lenne magán pszichoterápiás segítséget igénybe venni. Ez jó esetben csak pár alkalom és sokkal gyorsabb a gyógyulás ált. (Ha magánt választasz, akkor figyelj arra is, a terapeuta ne csak hallgasson és ühümözzön és ha azt mondja, több hónapig /évig kell visszajárnod, akkor köszönj el, keress másikat.)

Akár teljesen rendeződhetsz. Gyógyulást.

2016. febr. 9. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!