Befolyásolja a székletvizsgálat eredményét? SOS!
Figyelt kérdés
Szóval holnapra kell leadnom mintát, de hétvégén el kellett mennem wcre mert már nem bírtam visszatartani. Alapból nekem nem kell minden nap nagywc-znem, van hogy csak 2-3 naponta, ezért aggódtam, hogy holnapra nem tudok mintát szerezni. Emiatt tegnap kicsit rásegítettem a folyamatban, ittam tejet (enyhén érzékeny vagyok rá, legtöbbször csak fáj a hasam tőle, ritkán hígabb hasmenésszerű lesz tőle a székletem), plusz a stressz is rásegített amitől szintén hasgörcsöm és hasmenésszerű székletem lesz. És ma reggelre ilyen híg bűzös hasmenéses székletem lett emiatt. De alapból sose ilyen, mindig normális, ezért kérdem, hogy nem fogja-e befolyásolni a vizsgálat eredményét ez?2016. febr. 8. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!