Tudnátok ajánlani egy jó neurológust Esztergomban?
Nem rég voltam egynél a Cserveni Zsoltnál, de kb semmit nem csinált csak felírta a Frontint, amit nem szedek. Alvásproblémával lettem beutalva, meg a szorongás rajta volt a beutalón, meg le sem tudtam volna tagadni, mert a kezem remegett ez valami hiperaktiv akármicsoda szerinte. Nekem volt kicsinek meningitisem és a mozgásommal mindig is problémák voltak. Ezért rengeteget bántottak a suliban meg most a munkahelyemen is. Erre annyi volt, hogy igen lehet ettől meg sétáltott a szobában majd ráírta a papírra, hogy a vártnál lassúbb rendezetlen mozgás.Ezt szeretném kideríteni, hogy mi ez végülis. Nagyon csúnyán írok , azt is lassan. Egykét dolgot elfelejtettem mondani izgalmamban pl migrén egyensúly probléma. Egy kolléganőm bogarat ültetett a fülembe, hogy diszleksziás vagyok, mert fordítva írtam be a dátumot nyilvántartásnál.Utána néztem a felnőtt tüneteknek és annak is ilyesmik. Tesztet is csináltam a neten azon is kijött, hogy valószínűleg az vagyok. Jobb és baloldal nehéz megkülönböztetése van, dátumot fordítva nézem sokszor , betű tévesztés csak akkor, ha gyorsan próbálok írni, kimaradás van, olvasás lassú meg ha felolvasok nem tudok odafigyelni a tartalomra. Nyelv van még kihangsúlyozva háát nem tudom erre mit mondjak. A német ált suliban jól ment nagyon szerettem, gimiben már nagyon nem ment. Csak én jártam korrepre és még sem. Én a tanárnak tudtam be akkor bár voltak jó németesek.Spanyolt próbálok autodidakta módon tanulni, egyenlőre nem érzem nehéznek, de igaz, hogy az elején vagyok még. Tanfolyamra szeretnék menni belőle, csk nem jött össze ott jobban kidrrülne, hogy mennyire megy. Az angol az biztos, hogy" mumus" nálam .Nehezen fogalmazok főleg szóban, nehezen tudom mgam kifejezni. Rossz tájékozódás, a hónapok felsorolásával nincs problémám. Logopédushoz jártam alsós koromban az biztos, meg fejen állva rajzoltam embereket stb.
Ezeket szeretném kivizsgáltatni, minél előbb, mert ha tényleg van diszlekszia arra jár többlet pont felvételin. (Felmentést nm akarok szerezni semmiből általa terveim között szerepel a spanyol nyelvvizsga és utána az angol magamra erőltetése , mert kell, ha diplomával akarok majd elhelyezkedni, ahhoz bizony fog kelleni)
Nem tudom, hogy kihez tudnék menni, aki nem csak az én bemondásomra ráír valamit a papírra, hanem tényleg kivizsgálja ,mind a mozgás problémákat az alvás zavart és, hogy tényleg van-e diszleksziám.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!