Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől hideg a kezem, lábam?

Mitől hideg a kezem, lábam?

Figyelt kérdés
Szinte forró régen.Rendszeresen edzek és elég intenzíven is bírok mindent csinálni.Tele vagyok energiával. Szerintem egészségesen eszek. Sose vagyok beteg.Sose fáj a fejem. Nem vagyok fáradékony típus(többnyire) se, egy kis súlyfelesleg igaz van rajtam, de nem sok. Kb 17 éves korom óta van ez. Érdekes, hogy akkor kezdttem el sportolni jobban és lefogytam viszonylag sokat.Fokozattan akkor kezdtem el izzadni is, főleg hónalj tájéknál. Lehet, hogy stresz miatt és ez valami mirigyben(agyalapi?) változást idézet elő...nem tudom.

2016. febr. 4. 22:02
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá lehet tenni, hogy tinédzser koromat végig gépeztem non-stop. Mára már azért leszoktam róla.
2016. febr. 4. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Érszűkülettől is lehet akár. Meg ezer mástól. Kérj egy kivizsgálást.
2016. febr. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!