Hogyan küzdjem le saját magam?
Kiskorom óta hetente / 2hetente wc-zem, mostanára már nagyon fájdalmas és szúrós, sőt, volt olyan is, hogy fél óráig kellett szenvednem vele, és végkimerülésig ment a dolog, de kijött.. Kényszeresen visszatartom, magamtól sem tudom hogy miért, csak megcsinálom, és az első vagy a második hét után mindig szívok.
Ez nekem egy ördögi kör, nem tudom rávenni magamat már olyan egyszerűen hogy elmenjek, hashajtóhoz nyúlok, de még így sem bízok abban hogy nem fogok gyereket szülni a wc-n minden féle kínok mellett.
Aranyér, voltam nemrég orvosnál, mondtam neki hogy visszatartom de valahogy átsiklott rajta, úgy értette, hogy nem megy a wc-zés. Van ingerem, csupán rohadtul szúr, és félek hogy több kárt okozok vele ha akkor ott leülök még amikor nagyon kint van az ér, mintha később csinálnám amikor már nem akkora.
Őrültnek érzem magam és az is vagyok, de mindenki normális embernek néz, és úgy tudom eladni magam élőben hogy meg se fordulna az eszében az embernek hogy ilyen problémával küzdök.
Saját magamat verem át, le akarom győzni magam.
Kérlek, segítsetek valahogy, hogy segíthessek magamon.
Köszönöm,
Egy még nem felnőttkorú ember
Egy ilyen ciklus végén remegek, hidegek a végtagjaim, rettentően sokat akarok aludni, nem akarok mozogni, minden kényelmetlen, és élni se akarok nagyon.
Úgy érzem mintha rabságban lennék, vagy mintha egy siralomházban várnék a kivégzésre. Rohadtul viccesen hangozhat, de embereknek vannak ilyen problémáik is.
Ki gondolta volna, hogy ilyenek velem fognak előfordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!