Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Reflux, nyomfekély vagy...

Reflux, nyomfekély vagy valami más?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A tünetem az lenne, hogy keveset tudok enni, ha jobban bereggelizek ( pl ma 2 tojás, 1 sajtos kifli és szalámit ettem, nálam már az elég soknak számít) , utána alig tudok enni, csak muszájból eszek. A probléma a korai teltségérzet, és a hányinger. Egészen addig hányingerem van amíg nem tudom kiböfögni magam, utána elmúlik. Sav nem szokott visszaáramlani a torkomba, de ha sokat eszek vagy iszok, akkor étel vagy éppen víz szokott. Tegnap este 8 körül ettem egy narancsot, és éjjel arra keltem hogy nagyon felpuffasztott, és szerintem ez miatt fájt a hasam. Nem tudom, hogy összefügg e , de a szegypontomnál szoktam szurkáló érzést érezni, de pár percen belül elmúlik. Ha kezdek éhes lenni, akkor mindig ég a gyomrom ( de ez régebben is így volt) .Sajnos ezek miatt a közérzetem se a legjobb. Vérképem jó, hasi és pajzsmirigy UH negatív. Valaki tudja mi ez? 21/L

#reflux #nyomfekély
2016. jan. 31. 16:39
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy reggel is ahogy ébredek böfögnöm kell.
2016. jan. 31. 16:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon refluxgyanus, de menj el a háziorvoshoz, ki kell vizsgáni.
2016. febr. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!