Aki füvezik (naponta) az mehet drog elvonóra?
Igen sokféle elvonóra mehet.., de pl. a bentlakásosoknál általában feltétel hogy azon a napon mikor bemész ne használj.
Az ilyen általános "csoportos,, elvonóknál egyáltalán nem számít, még betépve is bemehetsz. Az a lényeg az elhatározásod legyen meg hogy "másfelé,, szeretnél tovább haladni.
~Az elterelés esetében pedig
semmi sem számít.., azt is mondhatod hogy nem akarsz leszokni.., de végig csinálod az elterelést hogy megszűnjön az ügyed. Ilyenkor valószínű nem tesznek be csoportba hanem csak 2 hetente kell megjelenned, de simán bemehetsz bármilyen állapotba (én is így csináltam, és 2x már elvégeztem az elterelést). Ott csak az számít hogy megjelenj az időpontokon, és mikor lejár az idő megírhatják a papírt úgy is hogy nem vagy "absztinens,,. Ilyenkor az a lényeg hogy elvégezted, és ezzel megszűnik az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!