Füldugulással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Pár napja bedugult a fülem.Már régebben is volt ilyen,akkor kimosták és jó lett.Most is kimosták,de nem jött belőle semmi és azóta is be van dugulva.Holnap megyek dokihoz,csak kiváncsi lennék,hogy másnak is volt már ilyen és hogy oldódott meg?2010. márc. 28. 18:56
1/2 anonim válasza:
Nekem volt ,én 3 hétig abszolut nem hallottam semmit az egyik fülemre,elmentem orvoshoz már egy hét után.Aztmondta a sima náthámból visszamaradt egy kis fertőzés,ráhuzodott q afüelmre. Fülkürthurut a neve,nem fáj,cska folyadékkal telik fel a dobhártya mögötti rész,ezért nem hallassz. Várni kell amig felszivodik,nincs rá más mód.
Látogasd meg az orvost,nem biztos hogy neked is ez van..de tudom milyen kellemetlen,én mindig azt vártam hogy majd "kipattan", de fokozatosan mult el.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!!! Szerintem velem is pontosan ez van és valóban elötte voltam náthás,lázas és köhögtem,akkor lehet,hogy a fülemre ment.Mindig azon az oldalon fekszem és szinte érzem,hogy folyadék van benne,de nem akar kifolyni és elmúlni.Ahogy leírtad nagyon valószínű,hogy ugyanaz van,mint neked volt.Köszönöm,hogy írtál!
2010. márc. 28. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!